Business

WE LOVE THE GAME. WE ARE WARRIORS. WE ARE DEDICATED. WE ARE TEAM LWD BASKET.

Meer dan topbasketbal

LWD Basket biedt meer dan alleen topbasketbal. Het biedt bedrijven en organisaties een professionele manier om zich te profileren en te netwerken, in een sportieve en ongedwongen ambiance. LWD Basket heeft veel partners die de club actief ondersteunen, op elk niveau.

LWD Energy

LWD Energy is een energiek en snelgroeiend platform van circa 30 bedrijven en organisaties, die dagelijks bezig zijn met energie in de meest brede zin van het woord. Van de energietransitie tot een actieve en gezonde levensstijl. Van duurzaam ondernemen tot wetenschappelijk onderzoek. De partners treffen elkaar zowel bij de wedstrijden als buiten de wedstrijden om. Bedrijfspresentaties, gastsprekers, bezoeken en gezamenlijke events en trips staan het komend jaar op de agenda. Een basislidmaatschap kost slechts € 2.500,- per seizoen.

LWD Business

LWD Basket heeft een actieve businessclub in het Kalverdijkje. Een leuk netwerk van veel verschillende type bedrijven. Van multinational tot zzp-er, van retail tot non-profit. Met een laag instapmodel voor beginnende sponsors. Vraag gerust om meer informatie via het contactformulier

Extra mogelijkheden

LWD Basket biedt veel extra mogelijkheden tot zichtbaarheid. Zo is elke wedstrijd live te zien via BNXT.tv, is er LED-boarding, bestickering op het veld en nog veel meer.

Geïnteresseerd voor een tailor-made voorstel? Vul dan het contactformulier in en we nemen snel contact op.

Ook partner worden?

Word partner

Vraag meer informatie aan over onze partnermogelijkheden. Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.