Seizoenkaarten en tickets

WE LOVE THE GAME. WE ARE WARRIORS. WE ARE DEDICATED. WE ARE TEAM LWD BASKET

Naar de wedstrijden

Seizoenkaarten

Een seizoenkaart voor volwassenen bij LWD Basket kost € 150,- voor het  seizoen exclusief de play-offs. Jeugdleden van 13 t/m 16 jaar betalen € 100,- exclusief play-offs. Leden van BV Leeuwarden, en ook leden van alle andere basketbalclubs uit Friesland ontvangen € 20,- korting en betalen respectievelijk € 130,- en € 80,- (graag je club en lidnummer vermelden bij de aanvraag om hiervoor in aanmerking te komen). Seizoenkaarthouders kunnen tijdens de play-offs met voorrang kaarten kopen per wedstrijd met behoud van de plaats.

Om een seizoenkaart te bestellen boek je het betreffende bedrag over op NL33 RABO 0354 7338 93, t.n.v. Top Basketbal Leeuwarden o.v.v. seizoenkaart 24-25. Voor een bevestiging kun je een mail sturen naar penningmeester@lwdbasket.nl met je naam en adres. De seizoenkaart wordt dan opgestuurd.

Tickets

Losse tickets kosten € 10,00 voor volwassenen en € 6,00 voor kinderen van 13 t/m 16 jaar en zijn alleen online te bestellen via een link op deze website. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree en hoeven geen ticket te bestellen.

Contactformulier

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.