Terug naar het overzicht

Circulair Friesland en LWD Basket gaan samenwerking aan

21 november 2023

Evert Jan van Nijen namens Circulair Friesland en Johan Meijer namens LWD Basket ondertekenden 17 november een partnerovereenkomst.

LWD Basket wil met behulp van haar netwerkplatform LWD Energy een positieve bijdrage leveren aan een duurzaam en energiek Friesland. LWD Basket heeft een snelgroeiend platform en met de topsport een uniek playing field in de samenleving. Daarnaast zal Circulair Friesland een rol spelen in het mee ontwikkelen van LWD Energy als het meest duurzame netwerkplatform in het topbasketbal in België en Nederland. Samen staan we sterk in het inspireren en circulair maken van de topsport in Friesland.

Het doel van de samenwerking is dat LWD Basket samen met haar partners bijdraagt om van Friesland één van de meest circulaire regio’s van Europa in 2025 te maken. Circulair Friesland zal ondersteunen om de club en de bedrijven van LWD Energy meer circulair te maken.

Welkom bij onze mooie club, dank voor het vertrouwen en op naar een langjarige circulaire samenwerking Evert Jan van Nijen en Nick Boersma!