Terug naar het overzicht

Kom jij ons (zaal)team versterken?

10 augustus 2023

LWD Basket zoekt nog diverse vrijwilligers voor de zaal

Zonder vrijwilligers geen LWD Basket. We hebben gelukkig al veel vrijwilligers die ons op verschillende vlakken helpen om een elke thuiswedstrijd weer een avondje topbasketbal te realiseren. We missen er nog wel een paar. Heb jij zin en tijd om onderdeel te zijn van Team LWD Basket? Reageer dan op één van de volgende functies:

Scouts

Als scout hou je alle statistieken tijdens de wedstrijd bij. Je zit naast de wedstrijdtafel achter de laptop en vult digitaal in wat er gebeurt op het veld. Kennis van basketbal is een pre. Ook voor de scouts hebben we al diverse vrijwilligers die ons helpen, maar zoeken er nog 1 of 2 bij die mee kunnen rouleren tijdens de thuiswedstrijden.

Lid van de Jurytafel

Zonder goede jurytafel geen wedstrijd. In totaal zitten er drie juryleden per wedstrijd achter de tafel. We hebben al een pool van vrijwilligers, maar er kunnen er nog een paar bij. Basketbalervaring is zeker een pre.

Zaalopbouwers vloer

Elke thuiswedstrijd wordt de speciale basketbalvloer gelegd en na afloop weer netjes opgeruimd. Dat is een beste klus. Ook hier hebben we al een pool van vrijwilligers, maar kunnen we nog wel wat versterking gebruiken.

Technische man/vrouw voor de zaalopbouw

Van het scorebord tot de LED-boarding, van de 24-secondenklok tot de livestream. Alles is aan elkaar gekoppeld. Ben jij die man/vrouw met technische kennis die de juiste connecties maakt, zodat alles perfect werkt? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

Interesse gewekt? Mail dan naar organisatie@lwdbasket.nl voor meer informatie of een afspraak en wie weet zien we je dan snel in het Kalverdijkje!

Vul hier de content van de pagina in